Cautare

59018 de rezultate pentru "politistul care intretine relatii secsuale cu un barbat" (4.30 secunde)
Cele care tin locul ocupat de doua decenii, in dauna unei organizari naturale a societatii romanesti.
Recent, s-a desfasurat prima editie pe anul 2016 a caravanei Traieste Inteligent sustinuta de Dana Savuica si organizata impreuna cu Replica Vedetelor Events, avand drept centru al actiunii Hotelul Marshal Garden, din Calea Dorobantilor 50B.
Despre Prea Fericitul Daniel s-a spus, probabil nu fara temei, ca este un "manager in sutana".
“Marii rechini“ sunt deja in colimatorul Justitiei, a anuntat presedintele Traian Basescu, intr-un interviu publicat de cotidianul francez “Le Figaro“. El precizeaza ca anchetele aflata in derulare scot la iveala si legaturile lor cu politicienii care ii sustin.
domnul Iliescu, domnul Nastase si eu suntem in acest moment personalitatile marcante ale acestui partid si tine de domnul Ponta sa gestioneze relatia cu aceste resurse ale PSD", a spus Mircea Geoana in cadrul unei emisiuni la Europa FM.
Discriminarea persoanelor cu dizabilitat.
Chiar daca prin acest proiect de lege institutele vor fi vaduvite de hectarele de teren agricol pe care le foloseau pentru productie, li se promit fonduri, suficiente pentru a se intretine, de la bugetul de stat.
Manualul pentru interventii in caz de urgenta realizat la sugestia Institutiei Prefectului, in colaborare cu Inspectoratul Regional pentru Situatii de Urgenta Dobrogea si Inspectoratul Judetean de Constructii incepe sa prinda contur. ... De siguranta cladirilor, raspunzatori sunt proprietarii, care au obligatia de a le intretine corespunzator.
Pruritul anal este o afectiune caracterizata prin mancarime anala, suparatoare, care determina uneori neurastenia bolnavului. De cele mai multe ori este cauzat de leziuni locale sau generale (prurit simptomatic) care cedeaza concomitent cu vindecarea bolii cauzale. ... Ano-rectita hemoroidala care intretine o umiditate constanta in regiunea anala, favorizand maceratia;
Merg la Milano, la o intilnire cu numele de Global Progressive Forum, Forumul Global Progresist, si regasesc ceva din spiritul militant al adevaratei Europe progresiste.
Explicatia "performantelor” incredibile ale lui Gheorghe Moldoveanu, directorul general al CN Administratia Porturilor Maritime SA Constanta, in domeniul jafului sistematic practicat cu sarguinta asupra patrimoniului Administratiei Portuare se afla in legaturile stranse de tip mafiot pe care seful APC-ului le intretine cu diverse structuri politico-administrative de la cel mai inalt nivel local si central.
Mai mult decit atit, o mare parte dintre demnitari nici maacar nu stie cum araata un "baaiat cu ochi albastri". Doar un ales stie caa a fost urmaarit de Securitate.
Puteti citi, in continuare, o analiza economica de Andreea Rosca, despre cum a castigat Guvernul Boc prin knockout in competitia cu economia. ... In acelasi timp, restul Europei era ocupat cu propriile planuri - de salvare, nu de discurs public, este adevarat.
Ministrul transporturilor spune ca oficialii UE l-au intrebat cu ce bani va intretine autostrazile construite din bani europeni. ... toate autostrazile vor fi cu taxa. ... In mod sigur vom introduce taxe, care vor fi folosite pentru intretinerea lor.
Ce inseamna Craciunul pentru tine Sa fie oare casa decorata cu miros de brad, nelinistea si curiozitatea cu care astepti sa desfaci darurile, colindele sau cina in familie?
Adica, isi lasa picioarele circa 20 de minute intr-o cuva cu pestisori care indeparteaza pielea moarta.
Un nou conflict confesional tulbura viata comunitatii din Oradea. Atacurile dure ale episcopului Tõkés László la adresa Episcopiei Ortodoxe au gasit un raspuns pe masura. Inaltul prelat reformat si europarlamentar a afirmat ca Oradea este sufocata de prea multe biserici ortodoxe care sunt, pe deasupra, construite in locuri nepotrivite.
Valentin Nicolau) Umilinta la care Traian Basescu a marturisit ca a fost supus ca presedinte este fireasca pentru un impostor care s-a dat repede in vileag, pentru un mascarici cocotat pe tronul prezidential, strambandu-se la lume.
Asa cum a promis inca din momentul in care a acceptat functia de consilier de finante, Dan Bittman si-a donat toate salariile pe care le-a primit pana in momentul de fata unor familii care aveau mare nevoie de ajutor.
De ce pleaca romanii sa munceasca in alte tari In urma cu 60 de ani romanii se laudau cu timpii record in care puneau pe picioare o industrie. ... De data aceasta, se lauda cu timpii record in care reusesc sa-si culce la pamant marile intreprinderi.
google-analytics.com